QUİCK FİX MASKELERİ - ÇAMUR , KÖMÜR VE KOLAJEN

Merhaba arkadaşlar.

Quick Fix markasının maskelerini 2 yıldır memnuniyetle kullanıyorum ve bittikçe de alıyorum. Fiyat performans açısından oldukça başarılılar. Hem de uzun süre kullanılabiliyorlar.
Cildim de farklı ve ilginç isimli maskeleri denemekten çok keyif alıyorum. O yüzden ne zaman dışarıya çıksam ihtiyacım olmasa bile maske reyonlarına mutlaka yönelip yeni ürünler keşfetmeye bayılırım. Quick Fix markası ile de bu şekilde tanıştım aslında. Önce fiyatları çok uygun olduğu için iyi bir performans göstereceğinden pek emin değildim. Daha sonra kullanmaya devam ettikçe etkilerini farketmeye başladıkça bütün seriyi aldım ve hepsini de kullandım. Memnun kalmadığım bir ürünü gerçekten olmadı , maske kategorisinde tabii. Ama içlerinden illaki daha çok sevdiklerim oldu .
Yeni yılın ilk gününde hazır yılbaşı tatili de varken cildimizi şımartabilmemiz için bir kaç maske önereceğim sizlere :)
Ben en çok sevdiğim 3 tanesini sizlerle paylaşacağım.
İlk olarak Kömür maskesi yani Purifying Charcoal Mask. Bu maske cildi toksinlerden arındırmayı ve Kirlerin cildimize verdiği zararları yok etmeyi vaat eden bir maske. Ben bu maskeyi kullandığımda gerçekten yüzümün temizlendiğini sonuna kadar hissediyorum. Düzenli kullanımda cildinizde ki arınma ve ferahlamayı sizde farkediyorsunuz zaten. Cildiniz iyi arındığı için de siyah ve beyaz noktalar zamanla yok oluyorlar buna garanti verebilirim. Cildinize sürdüğünüz de fresh ve kötü koku arasında bişey tam emin olamıyorum :)

2. olarak ise Sivilceli ve sivilceye yatkın ciltler için çamur maskesi yani Anti-Blemish Mud Mask. Bu maske sivilceli ciltlerde tıkalı gözenekleri temizlemeyi , ciltteki yağı dengelemeyi , var olan sivilceleri kurutmayı , yeniden oluşmalarını önlemeyi ve gözenekleri sıkılaştırmayı vaad ediyor. Bu ürününde gözenekleri toparladığını söyleyebilirim rahatlıkla fakat düzenli kullanımda . Zaten içinde çay ağacı yağı var tabi ki o gözenekler küçülecek :) Sivilce konusunda da evet aktif bir sivilceniz var ise bu maskeyi sürdüğünüzde gerçekten kuruyup yok olmaya başladıklarını görebilirsiniz. Yeniden oluşması da size bağlı . Sadece maskeyi sürüp yağlı yemekleri korkusuzca yersek maske işlevini yitirebilir :) Bu maskenin kokusu bence baya kötü ama alışıyorsunuz kaldıkça.

3. maske ise Kolajenli toparlayıcı maske yani Collagen Lift Mask. Bu bence 3'lü arasında da en sevdiğim oldu. Maske zaten tamamen kolajen deposu. E kolajenin cildin yapıtaşı olduğunu ve cilde yararlarını bilmeyen yoktur sanıyorum . Bilmeyenler içinse kısaca kolajen ; Cildinizi yeniden yapılandırır , tüm cilt hücreleriniz yeniler, yaşlanmayı önler. Yani yeni bebek gibi bir cilt oluşturur diyelim :) Bu maskenin kokusu en güzeli bence böyle tatlı bir limon kokusu var.  Asla rahatsız edici değil.
Maskelerin hepsini yüzünüzü günlük jellerinizle temizleyip gözenekleriniz açıkken cilde uygulamanızı tavsiye ederim. Bu şekilde maskeden en yüksek verimi almış olacaksınız. Daha sonra kuruyana kadar bekleyin ve ılık su ve bir havlu yardımıyla yüzünüzden arındırıp nemlendiricinizi uygulayın. Kullanan deneyimleyen olursa bana yorum bırakmayı unutmayın lütfen :) Son olarak fiyatları Gratisler'de 17 lira civarı falan bakın mutlaka. en azından birine şans verin derim :)
Yeni yılda yenilenmiş bebeksi ciltlerimiz olur umarım.
Hoşçakalın❤

Yorumlar

  1. Kömür maskesi kesinlikle harika. Ancak kolajen olan bende alerji yaptı. İlk sürüşte aşırı yanma hissi ile 3 dk sonra yıkadım ve yüzüm tüm gün kabardı ve kızardı. Kullanacaklara tavsiyem benim gibi sabırsız olmamaları ve mutlaka yama testi yapmaları..

    YanıtlaSil
  2. Evet çok haklısın :) Başına gelenler için üzüldüm . bende okuyucularıma genelde yama testi yapmalarını hatırlatıyorum. Umarım kalıcı olarak birşey yoktur. Benim cildim pek hassas olmadığı için etkilerinden aşırı memnun kalmıştım oysaki , keşke kullanabilseydin :)

    YanıtlaSil
  3. merhaba,
    ben bu ürünü kullanmak istiyorum ama malesef bulamadım.
    siz kullanmaya devam ediyorsanız yardımcı olabilir misiniz!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar