GARNİER/FLORMAR BB KREM

Günaydın !

Havalar ısınınca ben pek ten ürünü kullanmayı sevmiyorum. Ama çevremde kullanan epey insan var . Sizlerden de eminim kullanan vardır.  Bu yüzden geçenlerde inceleyebilmek için gidip bir fondöten ve iki bb krem satın aldım. Aslında fondöten almayı hiç düşünmemiştim fakat arkadaşlarımdan talep gelince kırmayayım dedim.
Fondöten daha kalın olduğu için önce bb kremleri yorumlamak istedim. En azından bb kremleri kullanmak  yüzde daha az ağırlık yapacaktır ve maske gibi kalıplaşmış bir görüntü vermeyecektir.


Ürünlere gelirsek biri flormar markasının bb kremi , diğeri de garnier markasının karma ve yağlı cilt için olan bb kremi.
Tam sıcaklar oturmadan baya kullanma vaktim oldu ürünleri.

Sırasıyla anlatayım.
İlk önce flormar kullanmaya başlamıştım. En açık rengini aldım fakat bana baya koyu geldi. Böyle yanmışım gibi duruyordu yüzümde. Ama tek sorunu bu değil. Neyle sürmeyi denediysem bir türlü yüzümde homojenliği sağlayamadım.
Böyle sürmeye başlıyorum iki parmak hareketinden sonra ürün topaklanıp yüzümden kalkıyor. O soyulan yere tekrar ürün uyguladığımda ise  ton farkı oluyor. Karma cilde sahip olmama rağmen yüzüm mü kurudu acaba falan diye de düşünüp altına nemlendirici sürdüm olmadı , makyaj bazı sürdüm olmadı , süngerimi nemlendirdim bu sefer de dalga dalga bir hal aldı suratımda.  Acaba benimki mi bozuk diye düşünüp aynısından bir tane daha aldım ama sonuç aynıydı. Eğer İki tane bozuk ürün satın almadıysam kesinlikle berbat bir ürün. 👎
O yüzden ne kalıcılığı hakkında bir bilgim var ne de diğer özellikleri hakkında .İyi yanı spf içermesiydi ama yüzümde kalmadıktan sonra spf'i napayım :)
Bunun hakkında daha fazla konuşmaya gerek yok para verirseniz çöp olur :)

Diğer aldığım ürün garnier'in bb kremi. Ben en açık rengini aldım. Cildime tam oldu. Zaten 3 tane renk seçeneği var belki bu eksi olabilir. Ama cildinize uygun tonu bulursanız oldukça güzel bi ürün. Kremsi bi kıvamı var zaten, bu yüzden homojen olarak cildinizde dağılıyor.

Kapatıcılığı normal bir bb krem gibi ne eksik ne de fazla. Böyle yüzümde kalıp gibi durmuyor. Ben zaten renk eşitsizlikleri için kullanıyorum. Sivilce gibi problemleriniz varsa onları kapatır mı emin değilim.

Böyle fresh bi kokusu var zaten sürerken burnunuza geliyor. Ama sevmeyenler için çok kalıcı bi koku değil sonra uçuyor.

Ürünün kalıcığı da bana sorarsanız baya iyi çünkü sabah okula giderken sürüyordum eve geldiğimde saat 9 u geçiyordu ve cildim hala sabah sürdüğüm gibiydi , bir kıprama falan olmuyordu üründe.
Zaten 24 saat nemlendirme vaad ediyor . Ben o kadar yüzümden tutmadım ama uzunca bir süre yüzümde kaldı.
Altına herhangi bir baz falan kullanmıyorum. Kat kat şeyleri sevmiyorum zaten . Tek başına yani bu kalıcılığı :)

Ürünün iki tipi var biri kuru-normal ciltler için . Onun şişesi daha tombik. Diğeri de benim kullandığım karma-yağlı ciltler için. Şişesi ince uzun .

Benimkinin daha mat bi bitişi var . Ama diğer ürüne göre mat böyle donuk bir surat yapmıyor. Sadece parlamasını alıyor. Böyle hafif ışıltılı , sağlıklı bir cilt görüntüsü sağlıyor. İlk başta yanlış cilt için olanını almıştım baya iğrenç olmuştu. Parıl parıl yağlı bir surat :) Belki de bu yüzden bana mat geliyordur.
Neyse ki farkına varıp doğru ürünü aldım.

Bu arada bende herhangi bir sivilcelenme vs. yapmadı. Bu ürünü baya sevdim. Hatta mezuniyetimde fondöten yerine bunu kullanmıştım.

Çizgilerime dolmadı. Bir de içerisinde spf 15 var buda iyi bi özellik benim için.

Fiyatlarını inanın hatırlamıyorum toplu bi alışveriş yapmıştım. Ama yüksek fiyatlı olmadıklarını biliyorum.

Umarım hoşunuza gitmiştir , en kısa zaman fondöten yorumlarımı da ekleyeceğim.

Hoşçakalıııın❤

Yorumlar

  1. Benim cildim yağlı kullanabilir miyim ?

    YanıtlaSil
  2. Garnier'in karma ve yağlı cilt için olanları var onu kullanabilirsin :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar